2014. március 3., hétfő

SZERZEMÉNYEIM

Eredetileg azzal az elképzeléssel mentem be a Rossmannba és a Dm-be, hogy megnézem miket adnak most akciósan, vagy miket tudok a koponjaimmal levásárolni. Plusz már annyi jót hallottam és olvastam a Catrice camouflage korrektoráról, hogy megszerettem volna venni, és szemügyre vettem a pirosítókat is. Sőt az Essence szemöldökceruzájából is szükségem volt.
Pont az történt, mint amire gondoltok. A Rossmann-ban elfogyott pont az a szín, ami nekem kellett volna, szóval az bukta. Catrice pirosítót nem vettem. A jó hír, hogy szemöldökceruzát sikerült vennem, szóval nem fogom az ártatlan utcán sétáló embereket ijesztgetni a szörnyű szemöldökeimmel. Még ennél is jobb hír, hogy néhány nyál csóvát is eltüntethettem, ugyanis beszereztem pár régi szerelmemet, amit nem tudom miért, de eddig nem vettem meg.

-------------------------------------------------------°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°--------------------------------------------------------------

Sally Hansen körömlakkra már vagy 1000 éve vágyok. Eddig mindig elsétáltam a Dm-ben levő pultjuk mellett, mert túl drágának tartottam. Sajnos az én körmeim extrán vékonyak, és nagyon könnyen törnek, ugyanis sokáig rágtam a körmömet, sőt sokszor még most is megteszem. Szeretném ha erősebbek lennének. Ezért beruháztam erre a két csodálatos lakkra.


Az egyik (bal) a Sally Hansen Double Duty erősítő alapozó és fedőlakk.  13,3ml-es termék, ami szerintem kifejezettem előny egy alap- és fedőlakknál, mert úgyis mindig használni kell. A hátulján azt írja, hogy: Amennyiben töredezett körmei vannak és manikűrje hamar elveszíti színét, tartósságát, a körömlakk használatával tartós, fényes körmöket kaphat. Nekem az elég ígéretesnek tűnik!:) Hidratáló és ápoló anyag van benne, B5 pro-vitamin. A termék 999 Ft, ami szerintem jó ár a márkához és a mennyiséghez képest.

A másik (jobb) a Sally Hansen Hard As Nails Nylon+Retinol ápoló lakk. Szintén 13,3 ml-es a termék. Erősíti a körmöket és kisimítja a barázdákat. Ezt írj a hátulján: Egy extra erős körömerősítő kezelés nylon formulával, amely megelőzi a töredezést, beszakadást, réteges töredezést, hámlást, és megerősíti a puha, törékeny körmöket. A retinol és réz-peptid formula hidratálja a kiszáradt körmöket. Omega 3 és szója tartalma segít csökkenteni a barázdák megjelenését. Az eredmény: erős, egészségesnek látszó, fényes körmök. Ennek a terméknek az ára pedig 1499 Ft.



Lényegében ez volt az a két termék, amiért indultam. A fent említettek mellett, sikerült is megszerezni őket, mint látjátok.
Az egyik az essence fütös szemhéjpúder ecset, ami 449Ft volt a Rossmannban, de Dm-ben is árulják. Füstös smink elkészítéséhez tökéletes, vagy a felvitt szemfesték széleinek elsatírozására.

Ezenkívül megvettem az essence szemhéjpúder ecsetét, ami szintén 449Ft volt. A szemhéjpúder ecset puha sörtékkel a pont megfelelő mennyiségű szemhéjfesték felviteléért alkalmas. 
Mindkettő ecset lila szőrökkel rendelkezik, de a szemhéjpúder ecsetet rózsaszín szőrökkel is megtudjátok venni.
Régebben már megvettem a szemhéjtus ecsetet az essence-től, ami nekem nagyon bevált, és csak ajánlani tudom. Ezt 499Ft-ért tudjátok megvenni.




Nagyon szeretem az essence szemöldök ceruzáját, amit most vettem meg másodjára. Szintén Rossmannban vettem, de a Dm-ben is árulják. 04 Blonde árnyalatban vettem meg. Nekem nagyon egyszerű vele megcsinálni a szemöldökeimet, és krémes állaga van. Az ára pedig 499Ft.



A hajam szépsége érdekében beszeretem egy haj szépség kapszulát a Hair Caps márkától. Gyógyszertárban vettem, 1799Ft-ért. A köles a cisztin és a B5 vitamin kombinációja segítik az egészséges haj, köröm növekedést és a hajgyökerek anyagcseréjét.
A búzacsíra olaj javítja a bőr állapotát, rugalmasságát és feszességét,
és elősegíti a természetes bőrsejtek megújulását.
Természetes módon hidratálja a bőrt, normalizálva a nedvesség szintjét.
A biotin a természetes hajnövekedési folyamat egyik fő komponense.
Hozzájárul a haj természetes növekedéséhez, megújulásához.
A B5 vitamin hozzájárul a hajképzésben résztvevő sejtek energiatermelő folyamataihoz.
A hajszálak főként keratin nevű fehérjemolekulákból épülnek fel, ezek építőelemei a cisztin és a metionin aminosavak.







Mikor már a pénztárnál jártam a Dm-ben, megláttam ezeket a nagyon aranyos pici krémeket. Nem is kell mondanom, hogy nem tudtam ellen állni nekik. A bal oldali a Balea Q10 Ránctalanító Nappali Krém, a jobb oldali a Balea Q10 Ránctalanító Éjszakai Krém. Mindkettő Balea krém, vagyis a Dm saját márkája. Mindkettő 299Ft volt. 




Mit gondoltok a szerzeményeimről?
Én nagyon kíváncsi vagy, hogy fognak beválni!:D


Anna

15 megjegyzés:

  1. Jo kis termekek:)
    Nekem is megvannak az essence ecsetek 100%osan bevaltak :)
    Mennyibe kerul a szemoldok ceruza??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:) 499Ft volt a szemöldökceruza, és csak ajánlani tudom. Tartós, szép a színe és krémes az állaga!:D

      Törlés
    2. Koszi:)
      Es szerinted nagyon sotet barna szinte mar fekete kaphato?:)

      Törlés
    3. 3 színben árulják, amit én vettem az a középső, és igen árulják sötét barnába is!:D

      Törlés
  2. Szupi termékeket vettél!
    Nem tudom, hogy neked be fog e válni a SH Double Duty, nekem sajna nem vált be, alaplakként használom el, fedőlakként egy napig vártam hogy száradjon meg, és nem jött össze :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem be fog válni!:) Majd frissítem a posztot a tapasztalataimmal! Rögtön kipróbáltam, és nekem gyorsan megszáradt, pedig alatta 3 rétegbe felvittem az ápoló lakkot.

      Törlés
  3. Nagyon jó lett ez a bejegyzés Anna! :) Valamelyik HAUL videódban mutattad, hogy vettél Hair Clinic kapszulákat. Annak lett valami eredménye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) Hát sajnos nem vettem észre különösebb változást a hajamon, neme nem igazán vált be. :/

      Törlés
  4. Anna linkeled a facebookod?Vagy van skypod?holnaputan szulinapom es szeretnek skypolni veled :) minden videodat lattam es nagyon jok :)

    VálaszTörlés
  5. Szia! Pár hete én is volta am DM-ben és én is megvettem a sally hansen körömerősítő körömlakkját. Nekem bevált szóval csak ajánlani tudom:-)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók a termékeid Anna! A lila csomagolású Essence ecset nekem is megvan, és imádom! Majd ha még vásárolgatsz, akkor készítesz egy Haul videót? Nagyon szeretem a videóidat, hallottam, hogy beteg vagy, jobbulást! Lilla


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy csinálok, de most nem vettem olyan sok mindent gondoltam inkább itt írok róluk!:)

      Törlés
  7. Uh nagyon köszi ezt a bejegyzést ugyan is pont azon gondolkodtam; Árulnak-e a Dm ben szemöldök cerutát ?mert mint ahogy te is leírtad nekem is ijesztő szemöldökeim vannak! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még milyen jó ceruzát!:) Nekem nagyon kedvencem, már többször újra vettem!:)

      Törlés